Učitavanje događaja

« Сви догађаји

  • Ovaj događaj je prošao.

Predstava “Priča se po gradu” – OTKAZANO

11. јун 2017. @ 20:00 - 21:30

| 10КМ

„Priča se po gradu“ – OTKAZANO

 Šarmantni glumački kvartet predstavu “Priča se po gradu” je premijerno izveo 06.marta 2016. u Beogradu, i od tada sa mnogo uspijeha igra po cijeloj Srbiji, Bosni i inostranstvu. Predstava je za kratko vreme postala hit i izaziva veliko interesovanje gdje god igra.

„Priča se po gradu“ je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vrijeme postala hit u regionu.

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vrijeme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspijevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o nevjerstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

„Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR iz Beograda.

 

Details

Датум:
11. јун 2017.
Time:
20:00 - 21:30
Cena
10КМ
Категорија догађаја:

Организатор

Centar za kulturu „Semberija“ Bijeljina

Мјесто

Velika sala Centra za kulturu
Објављено у