Predstava „Celo telo tu me boli“

Predstava „Celo telo tu me boli“

Poklon „Mikrofina“: Predstava „Celo telo tu me boli“ izvedena pred bijeljinskom publikom

Na oduševljenje brojnih posjetilaca, glumci Gradskog pozorišta „Jazavac“ predstavili su se sinoć bijeljinskoj publici predstavom „Celo telo tu me boli“. Sala Kulturnog centra bila je pretijesna za sve one koji su željeli da vide bravure banjalučkih glumaca, koji su svoju hit-predstavu po scenariju Nikole Pejakovića izveli pred bijeljinskom publikom.

 

Predstava je izvedena u okviru mini-turneje banjalučkog pozorišta po cijeloj BiH, iza koje stoji vodeća mikrokreditna organizacija „Mikrofin“, koja na ovaj način obilježava dvije decenije od početka rada.

 

Šef bijeljinske filijale „Mikrofina“ Dragana Rodić naglasila da je ovo poklon bijeljinskoj publici, te posebno njihovim klijentima, kao simobiličan znak pažnje za dugogodišnju vjernost.

 

Veliki uspjeh Mikrofina je što smo tokom ovih 20 godina pomagali brojnim preduzetnicima i poljoprivrednicima da ostvare svoje potrebe i finansijske ciljeve a pritom smo sami kao kompanija rasli profitabilno, zdravo i na društveno odgovornim osnovama. Zadovoljstvo je proslaviti ovako važan jubilej u društvu klijenata, saradnika i prijatelja ovdje u Bijeljini večeras.“, kazala je ona.

 

Ona je najavila da će „Mikrofin“ do kraja mjeseca obradovati najmlađe Bijelljince savremenim dječijim igralištem, u sklopu velike donatorske akcije. Kako je precizirala, igralište će biti sagrađeno u naselju Ledinci.

 

Ovo će biti četvrto igralište koje „Mikrofin“ podiže u BiH, nakon što su prethodna tri sagrađena u Banjaluci, Prijedoru i Bihaću. Pored Bijeljine, do kraja godine će još jedan grad dobiti novo igralište, kao poklon ove kompanije.

Od 1997. godine do danas, Mikrofin je odobrio više od dvije milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za dvadeset godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte. Dvadesetu godišnjicu obilježava brojnim donacijama, od kojih se posebno ističe izgradnja dječijih igrališta, ali i brojne predstave i koncerti koji će do kraja godine biti organizovani uz besplatan ulaz za publiku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*