Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kомедија „КАКО И ЗАШТО УБИТИ МУЖА“

6 априла @ 20:00 - 22:30

15КМ

Хит комедија
„КАКО И ЗАШТО УБИТИ МУЖА“

06.04.2022. године у 20:00 часова

Велика сала Центра за културу

Глуме: Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамјановић
Режија и адаптација: Раде Вукотић
Продукција: Душко Сријемац

Цијена улазнице: 15 КМ

Комедија о милион разлога зашто убити мужа, настала је након бурне реакције њежног пола на приручник ,,Како и зашто убити супругу”. Наиме аутор овог дела Антонио Амури оптужен је за мушки шовинизам, после чега је уследио и приручник намењен дамама.
У овој урнебесној комедији жене ће успети да пронађу на који тип мужа су осуђене, са подробним објашњењем понашања и маштовитим препорукама за уклањање. Ту ће се наћи различити типови супруга, од кућног мајстора, хипохондра, сексуалних манијака, размажених кретена – наводе организатори.
Ова комедија према романима талијанског књижевника Антониа Амурриа до сада је реализована на бројним позорницама, а духовито описани вербални окршаји у браку препуном трзавица насмијали су публику у свим дворанама.

Улогу супруга тумачи Пеђа Дамјановић а женску страну испричаће глумица Наташа Аксентијевић.
Редатељ представе је Радомир Раде Вукотић. 1971. године уписује факултет драмских умјетности у Београду у класи Предрага Бајчетића. По дипломирању 1975. године постаје стални члан Позоришта на Теразијама.
Радио је као асистент режије великим југословенским редитељима: Соја Јовановић, Желимир Орешковић, Радослав Дорић, Александар Ђорђевић. 1990. године отвара прву умјетничку радионицу за позориште, филм, радио и телевизију ПРИЗОР у бившој Југославији.

ЈУ Центар за културу „Семберија“ Бијељина

Details

Date:
6 априла
Time:
20:00 - 22:30
Cost:
15КМ
Event Category: