Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

Pozorišna predstava „BRAT“ – OTKAZANO

30 марта @ 20:00 - 21:15

10КМ

Poštovani,

zbog pogoršane epidemiološke situacije i u skladu sa Odlukom Kriznag štaba kojim se zabranjuje rad ustanovama kulture, obavještavamo Vas da se otkazuje predstava „BRAT“.

Pozorišna predstava „BRAT“
Utorak, 30.mart 2021. godine u 20:00 časova
 Centar za kulturu „Semberija“
Cijena ulaznice: 10 KM
Predstava BRAT je po žanru komedija, ali kao i ostale predstave NASTeatra, ona ima jedan viši cilj…odnosno  ukazuje na nekoliko problema koje imaju mladi danas i uopšte probleme novih generacija:
– OTUĐENOST: Igrice, društvene mreže sve više uzimaju maha i uopšte verbalna, socijalna komunikacija, kao i intima su veliki problem u funkionisanju mladih danas.
– KOCKA: Danas sve više mladih, većinom maloletnika ima problema sa kockom, klađenjem itd, ovo je problem koji je dosta zanemaren u našem društvu, i  veoma važno je da kroz ovu predstavu na jedan specifičan način ukažemo na opasnost koju ovaj veliki problem nosi.
-BRAK / VEZA: Sve je više razvoda i poteškoća u samim vezama i pre braka. Brakovi većinom ne uspevaju, ili se veze završe i pre toga. Ovom predstavom prikazujemo i probleme i načine rešavanja istih, da ustvari kroz jedan otvoren, iskren razgovor pristup, strpljenje, i razumevanje veza može opstati.
Tekst i režija: Aleksandar Ristanović
Igraju: Tatjana Dimitrijević, Ivan Perković i Aleksandar Ristanović.
Produkcija: NASTeatar
Trajanje: 75 minuta     –      ( 12 + )
KOSTIMOGTAF: Suzana Jevremović
Aranžman Muzike: Nemanja Tajsić 
( Muzički saradnici Andrija Daničić i  Ivan Mirković)
SINOPSIS:
Goran i Jelena su  mladi par, pred venčanjem. Jelena odlazi na kratak put, a Goran sa drugarima proslavlja momačko veče. Pred Jelenin povratak, u stan upada Šile, uterivač dugova. On traži od Gorana da isplati dug koji je prethodno veče napravio na kockanju. Jelena se vraća i zatiče Šileta u stanu. Goran , plašeći se da kaže istinu, predstavlja ga kao svoga BRATA sa kojim je odavno izgubio kontakt. Šile na to pristaje iz skrivenih motiva koje Goran ne može ni da zamisli.
Ovde nastaje potpuna komedija zabune i situacije u koju likovi iz scene u scenu sve dalje upadaju.

Детаљи

Датум:
30 марта
Време:
20:00 - 21:15
Цена:
10КМ
Догађај Category: