Loading Догађаји

« All Догађаји

Предстaва ,,Ноћна стража “

5 новембра @ 20:00 - 21:30

20КМ
05.11.2020. године у 20:00 часова
Предстaва: ,,Ноћна стража “
Назив позоришта: Атеље 212
Текст: Федор Шилија
Режија: Борис Лијешевић
Играју: Горица Поповић, Гордан Кичић/Небојша Илић, Милица Трифуновић/ Тамара Драгичевић, Јелена Ђокић, Ненад Ћирић, Јелена Ступљанин, Стефан Бундало, Урош Јаковљевић, Јелена Петровић.
Цијена улазнице: 20 КМ
Радња комада смјесштена је у тридесте године прошлог вијека, кроз преплитање карактера и животних прича ликова осликава се својеврсна закономерност управо када се човек узнесе у успјеху и процвату ствара клица пропасти.
У Ноћној стражи наилазимо на људе којима рад није оно што омогућава живот, него сплеткарење, манипулација, варање, прећуткивање истине квалитет су који обезбеђују егзистенцију.Навикнути да живе од туђих пара добијених браковима, наследством, обманом и никада не помисливши да то неће вечно трајати.
Комад „Ноћна стража“ почиње од питања: шта се дешава када пара нестане?

Фестивал ће бити одржан у великој сали Центра за културу „Семберија“ Бијељина уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мјера.

Грађани који су купили улазнице за Фестивал који је требао бити одржан у марту, исте могу замијенити на билетарници Центра за културу „Семберија“ до недеље, 11. октобра 2020. године.

Грађани који не желе да присуствују овогодишњем Фестивалу, купљене улазнице могу вратити   до недеље, 11. октобра 2020. године и новац ће им бити враћен.

Детаљи

Датум:
5 новембра
Време:
20:00 - 21:30
Цена:
20КМ
Догађај Category: