Loading Догађаји

« All Догађаји

ZORAN KESIĆ, PRIČE I PESME – OTKAZANO

април 6 @ 20:00 - 21:30

15КМ

Zbog novonastale situacije i bezbijednosti svih nas obavještavamo Vas da su predstave Zoran Kesić i Đurologija otkazane za Brčko i Bijeljinu.

Svi koji su kupili karte novac će od sutra moći vratiti na prodajnim mjestima ili iskoristiti za neki novi termin.

ZORAN KESIĆ, PRIČE I PESME

Gradski bioskop, 06.april 2020. godine u 20:00 časova

Popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“ predstavit će se bijeljinskoj  publici  sa svojom priredbom “Kesić, priče i pjesme”.

Zorana Kesića poznajemo kroz satiričnu emisiju “24 minuta”, gdje na originalan način analizira aktuelna politička, kulturna i društvena dešavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i ostalim zemljama u okruženju.

“Kesić, priče i pjesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom. U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Cijena ulaznice 15 KM.

Детаљи

Датум:
април 6
Време:
20:00 - 21:30
Цена:
15КМ
Догађај Category:

Место

Gradski bioskop